Redaktion-Luxenburg
Inhoud

Kan het een beetje meer zijn?

Naast uw bedrijfsprofiel kunt u uw aanwezigheid uitbreiden. Zo kunt u artikelen, artikelen, evenementen, nieuwsartikelen, publicaties, trivia’s, etc., enz. Enz. Publiceren

Hoeveel artikelen kun je publiceren?

Of u nu een product, een service, een gebeurtenis publiceert of als u 10 of meer artikelen aan uw profiel toevoegt, hoeft u geen zorgen te maken voor extra kosten. U kunt zoveel artikelen toevoegen als u nodig heeft voor uw portefeuille.

Kwaliteit voor kwantiteit:

Alhoewel er geen limiet is in het aantal artikelen dat u publiceert, let er alstublieft op dat (bijvoorbeeld) producten en andere artikelen up-to-date zijn. Mensen die uw profiel bezoeken zullen zeer dankbaar zijn als ze een verouderd product aanvragen. Het is dezelfde reden voor andere verouderde inhoud. Deze kunnen gemakkelijk worden verwijderd of tijdelijk uitgeschakeld in de achterkant van uw profiel.

Add a comment