Redaktion-Luxenburg
Portret

Meer dan een simpel bedrijfsprofiel

Een bedrijfs profiel op „Your-First – Way“ is als een kleine website. Wij presenteren uw bedrijf professioneel voor nationale en internationale bezoekers.

Page 1 plaatsing op „your-first-way“

Een goede aanwezigheid in onze directory is niet aan een dure toegang verschuldigd. Op YFW kost elke portefeuille exact hetzelfde. Bezoekers van YFW kunnen uw zaken op twee manieren vinden.

De kaart :

Het YFW – Portal gebruikt de positionering van het apparaat van de bezoekers die naar onze site zijn gekomen (alleen als de bezoeker het eens is) om alle bedrijven in de buurt van de bezoeker te laten zien.

yfw1

De zoektocht:

Uiteraard kunnen bedrijven ook worden gezocht met behulp van de filterkenmerken (zoekwoord, bedrijf, locatie). De lijst met zoekresultaten wordt in dit geval door de meest relevante vertegenwoordiging gedaan. Zo kan elk bedrijf de plaatsing zelf beïnvloeden.

yfw2

Het profiel en de mogelijkheden ervan: pattern page

De landingspagina van uw profiel zou moeten zijn als het starten van een goed boek, zodat u meer wilt. De bezoekers van uw profiel moeten snel beslissen of uw bedrijf overeenkomt met zijn eisen. Om te slagen ondersteunen we door het profiel voor u te maken. U ontvangt een lijst van vereisten die we hiervoor nodig hebben en hierbij zullen wij het profiel voor u implementeren.

.

yfw3 yfw4

Add a comment